Párhoroszkóp

Az asztrológia a partner horoszkópokat is tanulmányozza. A partner horoszkópot meg lehet határozni a születési dátumból, nevekből vagy a csillagjegyek összeillőségéből. Az állatövben sokkal több jegy van amelyik szimpatikus és összeillik, mint amennyi ütközik, antipatikus egymással. Tehát mondhatjuk, hogy naprendszerünkben sokkal több a lehetőség a szerelemre és megértésre, mint a haragra és gyűlöletre.

Szerelmi horoszkóp csillagjegyek alapján Párkapcsolatnevek alapján

Párhoroszkópszületési dátum alapján

A partner horoszkóp a csillagjegyek szerint tartalmaz néhány ellentmondásos erkölcsi és szellemi konceptust a tudomány és vallás terén. Egyeseket ezek az asztrológikus ismeretek inspirálnak, mások pedig furcsának és meglepőnek tartják. Valakinek pedig mélyen zavaróak lehetnek.

A partner horoszkóp nevek szerint egy másik lehetőség arra, hogy megtudjuk, hogy két ember összeillik-e. Ez a módszer inkább a szórakozásra van, mint tanulságul. A partner horoszkóp ingyen megmondja Önnek, hogy a név alapján társával összeillenek-e.

Szeretné tudni, hogy milyen az összeillőség Ön és társa között? A legjobb módja ennek a pár születési dátuma szerint van. A pontos partner horoszkópot ingyen megtudja a partner horoszkóp születési dátum szerint szekcióból.