Szűz - éves horoszkóp 2014

Szűz hónapos horoszkóp 2014 2014A Szűz nem tekinthető az egyik leghíresebb társalkodónak, társasági személyiségnek a csillagjegyek között, és most meglepetésként érheti, hogy milyen sokan meghívják Önt, hogy csatlakozzon hozzájuk, amióta a Jupiter belépett a baráti és csoporttevékenységek tizenegyedik Nap-házába, 2013 június 26.-án. Ő ott is marad egész 2014 június 26.-ig, ezáltal egy egészséges étvágyat keltve Önben a bulizásra, szórakozásra és bátorítva Önt, hogy új és lenyűgöző embereket ismerjen meg, csatlakozzon új baráti körökhöz, mint klubok, egyesületek és megosztott érdekközösségek.

Érdekes módon, Jupiter befolyása magába foglalhatja a kerítő szerepét, hiszen kerülhet néhány cimbora aki segíteni szeretne abban, hogy összehozza egy fantasztikus személlyel, tehát napirendre kerülhetnek az egyedülállók számára szervezett események, ahol azokkal találkozhat, akik szintén párt keresnek. Amennyiben Ön egy párkapcsolatban élő Szűz, ez a társtaláló minőség inkább üzleti vonatkozásban lehet jellemző, mint romantikus lehetőségek terén. Mindenesetre, sokan a szókimondóbb cimborái közül, tükröt tartanak a viselkedése előtt. Amennyiben valami olyat tesz, ami nem szolgálja saját érdekeit, akkor nyíltan tudomására hozzák. Természetesen, nem mindenki igazi barát, de ne feledje, hogy valódi bátorság szükséges ahhoz, hogy egy barát tetteit felülbíráljuk, mégis: a család az örök, a barátok, nos… Június 18.-án mondjon “ igen-igen-igent ” egy csodálatos társadalmi eseményre, ahol bemutatkozhat azoknak, akik hosszú ideig élete részei lesznek, egyikük akár jövőbeli partnere is lehet. Május 6.-án szintén jól fogja érezni magát amennyiben barátaival szórakozni megy.

Ezután Jupiter lassítja a tempót, amint július 16.-án belépik a titkok tizenkettedik Nap-házába. Itt tartózkodik egy évig, mi alatt Ön fantáziálhat és elmélkedhet a következő lépésein. Azok, akik már találkoztak valakivel a jó barátokon keresztül, valószínüleg kevesebbet akarnak majd eljárni, úgy több időt tölthetnek kettesben, egymással összegömbölyödve. Ez a 12 hónapos időszak megfelelő arra is, hogy eljárjanak egy tanácsadóhoz, hogy segítsen megoldani bármilyen érzelmi vagy lelki problémát: ezek a tanácsadók viccesek, kedvesek, de ugyanakkor őszinték és segítenek meglátni az igazságot, sokkal könnyebben, mint arra önmagától képes lenne. Vagy van valaki, akinek szüksége van az Ön segítségére? Legyen segítőkész, és segítsen egy kedves emberen, aki nem tud megbírkózni a problémákkal. Szeptember 25.-én a kedvesség és az együttérzés apránként elérhető, ez egy szép nap arra, hogy nyugodtan eltöltse azzal, akit szeret. Korábban nyújtott támogatása most visszafizetődik egy meglepetésszerű ajánlat révén, egy, a cégénél vagy iparágában befolyásos személy részéről, vagy egy hirtelen előléptetésre is van kilátás, nem tudva arról, hogy a VIP-k átvilágítást végeztek az Ön tettein. Az év végén, december 8.-a és december 31.-e között elérkezhet Ön számára a legcsendesebb időszak, mivel a Jupiter visszavonul. Még ha egy több ezres tömeg közepén is áll, nem kellemetlenül bár, de úgy érezheti, egyedül van. Most nyugodjon meg.

2012 október 6.-a óta a Szaturnusz a kommunikáció harmadik Nap-házában áll. 2014 december 24.-én végre eltávozik ebből a házból Ez most talán szó szerint a vissza-az-iskolába időszak!. Az elmúlt évet tanulással vagy tudása felfrissítésével töltötte a következő területeken: idegennyelvek, új szakképesítések, kommunikációs stílus, értékesítés, tárgyalás, marketing, internet, blogírás, honlapok, e-mail, és társasági média.

Úgyszintén felfigyel a rosszul, helytelenül megfogalmazott, szegényes szókincsű e-mailekre, szöveges üzenetekre, levelekre, pályázatokra, ajánlatokra, szerződésekre és megállapodásokra. Sokan feleslegesen aggódhatnak afölött, hogy megtanulják használni az iPadet, mobiltelefont, laptopot, nyomtatót, szkennert, merevlemezt, a GPS készüléket vagy a vezeték nélküli modemet. A félelem, hogy “ butának nézik “ a legkisebb következményekkel járhat, ellentétben azzal, ha most nem tanulja meg, hogyan kell használni ezeket az eszközöket.

A harmadik ház irányítja az oktatást, nevelést, és a tapasztalatszerzést, így a legtöbb Szűz, aki keresztülment a Szaturnusz látogatásának kétharmadán, két típusú csoportra osztható, mint egyetemi hallgatók. Az egyik csoport, a " keményebben – kell – próbálkozni " csapat, akik következetesen kiválasztottnak érzik magukat, hogy ők mindig bajban vannak, és bekerülnek a küzdelembe a rosszul megfogalmazott vagy elküldött, szűk szókincsű e-mailekkel, szöveges üzenetekkel, levelekkel, pályázatokkal, szerződésekkel, megállapodásokkal, és rossz osztályzatot kapnak a kommunikációs stílusukért, vagy negatívan érinti őket az, hogy képtelenek használni az internetet vagy a társasági médiát. A Szűzek második csoportja rosszul indított ezeken a területeken, de tényleg beleadták magukat és arany csillagokat nyernek el következetes fejlődésükért.

Eléggé gyakori ebben az átvonulási időszakban, hogy meglepően depressziósnak, félénknek, szemérmesnek vagy bizonytalannak érzi magát amiatt, hogy mit gondol, ir és / vagy mond. Mindazonáltal az átvonulás végén, egy igazán mély bölcsességet dolgozhat ki - egyszerűen tudni fogja mi a helyes döntés, mit kell tennie. Felfedezheti, hogy egy új idegennyelv megtanulása, számítógépes ismereteinek feljavítása vagy nyelvtani és / vagy matematikai tudásának frissítése javára szolgálhat. Ez a megfelelő időszak arra, hogy valami hasznosat tanuljon.

Mivel a harmadik ház a testvérekkel és a helyi közösséggel való kapcsolatát is szabályozza, most csalódhat bátyjában és nővérében, esetleg kellemetlen pillanatokban lehet része a rosszalló szomszéd(ok) részéről. Május 24.-e alkalmas arra, hogy megírjon egy gyönyörűen megfogalmazott szerelmes levelet, egy ragyogó új üzleti pályázatot vagy projektet, amely inspirálja a többieket. November 13.-án előfordulhat, hogy egy mélyen romantikus ajánlatot kap – vagy tesz, míg mások esetében bizonyos hírek merülnek fel apró kis lábak dobogásával kapcsolatban....

Március 2.-tól július 20.-ig a Szaturnusz retrográd lesz, ami arra utal, hogy a félreértések, balszerencse időszaka következik. Ellenőrizze akár háromszor is minden egyes szerződés megfogalmazását!