Skorpió - éves horoszkóp 2014

Skorpió hónapos horoszkóp 2014 2014Július közepéig legalább, Jupiter, a tékozló, aki szeret utazgatni és az utazások kilencedik Nap-házában áll egy furcsa bolygó kombinációt alkot. Ennek következtében, Ön most szeretne megszökni, eltávozni és szórakozni. Azt hiszem, nem csupán szüksége van egy kis szünetre, amit meg is érdemel, de most a sors úgy rendelkezik, hogy meg is kapja! Úgy gondolom, hogy most valószínüleg legjobb hasznát veszi a törzsutas kártyáján összegyűlt mérföldeknek, a szállodavendégeknek járó jutalomkártyáknak, egy hűségprogram keretén belüli tagsági kedvezményeknek ( ide beírhatja a cég nevét ), nem is beszélve azokról a szociális csoportoknak járó vásárlói ajánlatokról, valamint a névlistáról, melyek biztosítják, hogy a kirándulási terve jól halad a megvalósítás útján! Jelölje be április 18.-át, mint az Arany Napot az indulásra vagy a szerelmével való utazás lefoglalására. Ez egy jelentősen termékeny nap, olyannyira, hogy azon párok számára is fennáll a teherbe esés lehetősége, akik még nem terveztek gyereket. Az egyedülálló Skorpiók ezen a nyaraláson találkozhatnak az Igazival. Ugyancsak megfelelő és örömteli napok a nyaralásra május 6.-a és június 18.-a.

Július 16.-án, a Jupiter javítani szeretné az Ön nyilvános profilját azáltal, hogy elkezdi egy éven át tartó útját a karrier tizedik Nap-házában. Ez a legjobb alkalom, hogy elkészítse önéletrajzát, kapcsolatba lépjen a toborzókkal, előterjessze főnökének előléptetési kérelmét, olyan projekteket készítsen, melyek által a vezetőtestület figyelő szemei elé kerül, magas-szinvonalú prezentációkat végezzen, elindítsa saját vállalkozását vagy alkalmazzon egy PR-céget, amely biztosítja saját üzlete számára a szükséges nagyobb lefödöttséget. Július 24.-én tartsa meg fontos prezentációit, amikor személyes varázsa meg fogja nyerni a hallgatóságot, és vesse be az összes pszichológiai technikáját, fegyverét, illetve a “ fekete könyvbeli “ kapcsolatait egy váratlan üzleti terv indítására, erre a legalkalmasabb időpontok augusztus 18.-a és szeptember 25.-e. Mivel a Jupiter 2014 december 8.-a és december 31.-e között retrográd lesz, üzleti kilátásai látszólag leállnak, amikor egy magasabb rangú személlyel próbál telefonon, e-mailben, szerződéseken és találkozókon keresztül kapcsolatba lépni, de minden halad tovább 2015 februárjától.

Bármi legyen is a jelenlegi életkora, mivel a Szaturnusz 2012 október 6.-tól a személyiség első Nap-házában helyezkedik el, úgy érezheti, hogy kihagyott egy vagy két évtizedet, és hirtelen középkorúvá vált. A Szaturnusz ebben a pozícióban képes arra, hogy ősz hajszálakat, ráncokat, öregségi foltokat okozzon, elhízást a derékvonalon, csontsűrűségi elváltozásokat, rugalmasság-, mobilitásbeli, látási és hallási problémákat idézzen elő, ( és néhányuknak akik az úgynevezett Y generációhoz tartoznak, már van némi halláskárosulásuk a látszólag 11-esre emelt iPod hangerő miatt ). De ugyanakkor, a Szaturnusz ( végül ) egy nehezen megszerzett bölcsességet is adhat, illetve egy biztonságérzetet, mely a saját magához való hűségből fakad. Autoritása egyre növekszik, miközben egyre kevésbé lesz szociális. Ez részben azért van, mert úgy érzi, hogy egy sokkal komolyabb oldala kerül most felszínre, és attól tart, mások nem fogják ezért kedvelni. Ne aggódjon, csodálni fogják ezt a rendkivüli mélységet, bölcsességet Önben. Érdekes módon, ez a tranzit sokkal könnyebbé teszi a fogyást – de vigyázzon, ne veszítsen túl sokat súlyából, ez valóban öregítené!

Ha belülről eddig azon “ agyalt “, hogy valaminek változnia kell, ez most elkerülhetetlen lesz. Valószínüleg a meglehetősen kritikus típusú személyeket vonzzák, akik nem félnek kimondani az Ön hiányosságait, vitathatatlan módon, semmilyen bizonytalanság nélküli kifejezésekkel. Idősebbnek kezdi érezni magát a megnövekedett felelősség súlya alatt, ami a vállaira nehezedik. Ha eddig még nem járt sokat vígjátékokra, most az Ön helyében én túladagolnám őket. Most túl könnyen depresszióba eshet, és mogorva és úgy érzi, nem rokonszenves, ami nyilvánvalóan nevetséges! Engedje le a “ védőrácsot “, legyen kevésbé elővigyázatos, engedje meglátni a valódi énjét, ÉS tapasztalni fogja, hogy még mindig szeretik, ami hihetetlenül meghatja majd. Ugyanakkor, most megláthatja a “ jövendőbeli felnőttet “ gyermekeiben. November 13.-át használja arra, hogy egy mélyen intim beszélgetést folytasson valakivel önmagáról. Ennek a személynek az alapos, belső meglátásai segíthetnek Önnek megérteni, hogy mit kell megváltoztatnia ahhoz, hogy igazán boldog lehessen.

Március 2.-a és július 20.-a között a Szaturnusz visszavonulóban lesz, létrehozva egy olyan négy hónapos időszakot, amikor többnyire elbizonytalanodik, komollyá, gyakorlatiassá és óvatosabbá válik, valamint fél az elutasításoktól. Előfordulhat, hogy céljai elérése most nehezebb lesz, mint általában, és lehetséges, hogy újra átgondolja, merre halad az élete. Amikor valaki kritizálja, próbáljon meg elszámolni 10-ig, akár milliószor is. Vezetői képességei vissza fognak térni.