Rák - éves horoszkóp 2014

Rák hónapos horoszkóp 2014 2014Miközben a Jupiter a személyisége első Nap-házában áll, 2014 július 16.-ig, rengeteg meghívást kap mindenkitől, hogy részt vegyen a vacsora partikon, születésnapi bulikon, grillezéseken, estélyeken, pikniken, koktél partikon, esküvőkön, babaköszöntő partikon, keresztelőkön, vagy más ünnepségeken. Tehát, mivel szeret a figyelem középpontjában lenni, azt tapasztalhatja, hogy derékbősége népszerűségével együtt nő, mindazzal az extra finom étellel és itallal, amit ezeken a partikon elfogyasztott! Ez a remek alkalom arra, hogy előrehaladjon személyes terveivel, mivel sok ember lesz most hajlandó, hogy segítsen elérni a céljait. ( Valójában, környezetünk mindig kész segíteni, de a legtöbb ember túl félénk ahhoz, hogy segítséget kérjen.) Győződjön meg róla, hogy Ön a legszebb / legjóképűbb a városban azzal, hogy új frizurát csináltat magának, befektet néhány gyönyörű új ruhába, és így megbizonyosodhat arról, hogy csodálatosan néz ki. Július 24.-e lesz az a nap, melyet imádni fog, hisz úgy érzi, a világ csúcsán áll. Szerelembe eshet, házasságot köthet, elmehet nászútra vagy csak kirándulhat, bármit is tegyen úgy érzi, a világ most az Ön lábai előtt áll. Két másik mesés napra számíthat, amikor a saját terveiben sikeres előrehaladás lesz tapasztalható, május 6.-án és június 18.-án.

2014 július 16.-án, a Jupiter a jövedelem második Nap-házába költözik. Ez az a ház, melyet a Bika irányít, és amikor a bőség bolygója pénzzel fog körbefröcskölni, nos, jól tenné, ha már előre várná ezt a valódi készpénz áradatot!

Most elképesztő pénzügyi lehetőségeket célozhat meg, és képes lesz több pénzt szerezni egszerűen abból, hogy átszervezi költségvetését, előfordulhat, hogy megkap egy összeget, mely eredetileg egy olyan számlára került, amit nem lehet ( könnyen ) megközelíteni. Számítson arra, hogy több pénzt fog keresni, emelést kap, egy bónuszt, külön jutalékot, baráti árakat, kedvezményeket, árengedményeket, speciális, csak tagok számára létező ajánlatokat és egyéb kedvező feltételeket. Kérhet egy jobb jelzáloghitelt vagy kedvezőbb hitelkártyát is. Augusztus 18.-án egy hihetetlenül szép, és / vagy fényűző ajándékot kaphat, esetleg pénzt egy szeretett személy részéről. Személyes varázsa révén ma ellenállhatatlanná, visszautasíthatatlanná válik, különösen pénzügyekkel kapcsolatban! Szeptember 25.-én használjon fel egy hirtelen bevillanó ihletet, hogy több pénzt keressen. Egy barátja egy olyan bennfentes ötletet adhat, mely növelheti banki egyenlegét is. Ne gondolja azonban, hogy a készpénz továbbra is ebben az ütemben fog áramlani, hisz 2014 december 8.-tól december 31.-ig a Jupiter retrográd lesz. A pénzügyi lehetőségek kiszáradhatnak, illetve a befektetési tervei jóváhagyásához több időre lehet szükség. Lehetséges, hogy meg kell fékeznie kiadásait, így megengedheti magának, hogy befizessen egy nagy számlát, melyről eddig valószínüleg megfeledkezett.

2012 október 6.-án a Szaturnusz belépett a szerelem és a kreativítás ötödik Nap-házába, ahol 2014 december 24.-ig tartózkodik. A szerelem elmélyűlhet, most: felkészült és keresi az elkötelezettséget és időt szán arra, hogy kapcsolata elmélyüljön. A randizó Rákok bele eshetnek egy idősebb, sokkal megalapozottabb, konzervatívabb és komolyabb típusú vagy egy Bak jegyű személybe!

Amióta a Szaturnusz belépett a szerelem és kreativítás ötödik Nap-házába, sok Rák komoly, romantikus kapcsolatba kezdett, eljegyezte magát, megházasodott vagy első alkalommal vált szülővé. A Szaturnusz lassan eltávolítja, kiküszöböli a rossz romantikus választásokat, arra kényszerítve Önt, hogy felfigyeljen a jó fiúkra, azokra, akik Ön mellett maradnak. Ugyanakkor rávezeti Önt, hogy elgondolkodjon a szülőségről: megtegye a döntő lépést, terhes maradjon és megfontolja a saját család megalapításának előnyeit és hátrányait. Itt az ideje, hogy egy döntést hozzon a gyerekekkel kapcsolatban. Néhányan rájöhetnek arra, hogy nem lehet gyerekük, míg másoknak eltarthat egy darabig, hogy sikerüljön teherbe esni. Még más Rákok egyedülálló szülőkbe szerethetnek bele, és nem, ez nem lesz olyan, mint a Brady család című filmben. Lehet, hogy nehéz munka lesz megnyerni a gyermekek szeretetét, tiszteletét és bizalmát. A házasságban élő Rákoknak randizós éjszakákat kell beterveznük ahhoz, hogy fenntarthassák a romantikus érzelmeket.

Amennyiben már párkapcsolatban él, lehet, hogy voltak némi félelmei a megállapodás vagy letelepedés miatt (vagy csak egyszerűen a kötelezettségek miatt), míg a terhesség komoly küzdelem lehetett volna, - vagy (kezdetben) kellemetlen sokk. Néhányuknak Önök közül meg kellett dolgozniuk azért, hogy érezzék a Szerelmet. A tervezett randizós éjszakákban valószínüleg nincs meg az a romantikus spontaneitás, amire vágyik, de létre hozhatnak egy fajta köteléket, melyre szükségük lehet. Egy teljesen más területen, egy egyszeri, szórakoztató hobbiját mellékes vállalkozássá változtathatja, ( Szaturnusz nagyon komolyan megkezdi a visszatérést minden területen ) Mire elhagyja ezt a házat, 2014 december 24.-én, a szerelemhez és a gyerekekhez való hozzáállása érettebbé válik. Mivel a Plútó a kapcsolatok hetedik Nap-házában áll, nagyon hosszú ideig bizonyos kérdések megoldásával foglalkozik, beleértve a mérgező kapcsolatokat, szexuális töltéssel rendelkező, de érzelmileg üres vonzódásokat, a magányt, a birtoklási vágyat, féltékenységet, irigységet és bizalmatlanságot. Igen, sok-sok móka vár Önre. Ha most egyedülálló, úgy érezheti, hogy némileg világosabban kell látnia ahhoz, hogyan előre lépjen, hogy megtalálja a nagy Ő-t.

Május 24.-én szervezzen egy mélyen romantikus estét. A párkapcsolatban élő Rákok örömüket lelhetik egy külföldi, vagy akár tengerentúli nyaralásban. A nagyon csodálatos December 26.-án, kaphat egy házassági ajánlatot, egy eljegyzési gyűrűt, kitűzhetik az esküvő napját, vagy Öné lehet egy örökkévalóság gyűrű, ha már évek óta együtt vannak.

Március 2.-a és július 20.-a között a Szaturnusz retrográd lesz. Ez idő alatt lehetséges, hogy visszariad az Önre szakadó felelősségtől, ami a szerelmét, terhességét, szülői kötelezettségeit vagy a gyerekeket illeti. Késedelmek és nehézségek fordulhatnak elő egy találkozással, teherbe eséssel kapcsolatban, vagy arra vonatkozóan is, hogy kedvet érez-e a szeretkezéshez! Valami, amit eddig szórakoztatónak talált, most mindennapos házimunkának tünhet. Előfordulhat, hogy egy régi szerető, aki sajnálja, hogy vége let a kapcsolatuknak, ismét megkeresi Önt, ami jelenlegi partnerét és / vagy Önt is felkavarhatja, éppen ezért lezárja ezt a kapcsolatot.