Nyilas - éves horoszkóp 2014

Nyilas hónapos horoszkóp 2014 2014Az, hogy a Jupiter a Rák jegyében van, továbbra is segít Önnek abban, hogy több pénzre, kapcsolatokra, betekintésre és szerelemre tegyen szert, 2014 július 16.-ig, amíg a megosztott erőforrások és szex nyolcadik Nap-házában áll. Ne lepődjön meg, ha egy végrendelet kedvezményezettjeként kap valamit, vagy az adószedő különösen kedves lesz és Ön helyett a közvetlen szomszédjánál tart ellenőrzést. Ha eddig még soha nem mutatott egy minimális érdeklődést sem a tőzsdepiacon, most egy egészséges kis részvény portfolió kerülhet végül a tulajdonába, mivel hajlamos szerencsés döntéseket hozni, melyek azon a magasfokú megértőkészségen alapulnak, hogy igazából mit akarnak mások! A legjobb tét most egy olyan vállalozás, melynek fő jellemvonása a társadalmi “ adok-veszek “, melyek olyan javakat is termelnek, amik nem a kizsákmányoló munka eredményei. Az a tehetsége, amellyel összehozza azokat az embereket, kiknek szükségük van egymásra, és / vagy egymás termékeire vagy szolgáltatásaira, most teljes mértékben visszafizetődik, mivel ezek az emberek visszafordítják a támogatást. Szexi idők is vannak most az étlapon! Jelölje be április 18.-át egy hihetetlenül jó, erőteljes napként, amikor megváltozik élete, amikor átvehet egy örökséget, kaphat egy adókedvezményt, létre hozhat egy kedvező pénzügyi befizetési határidőt, egy befolyásos családtagjával, ingatlanba fektethet be vagy átveszi egy korábbi beruházása váratlan gyümölcsét. Ezen a napon a szerelmet csodálatosan, mélyen és intenzíven éli meg. Két további csodás időpont mindenféle fúziókhoz, a május 6.-a és június 18.-a.

Egy élvezetes külföldi vagy tengerentúli nyaralás van kilátásban, mivel 2014 július 16.-tól a következő 12 hónapban a Jupiter az utazások kilencedik Nap-házában tartózkodik. Jupiter SZERETI az utazásokat, és így lehetséges, hogy komolyan fontolóra veszi egy egész évre szóló utasbiztosítás beszerzését, hogy kihasználhasson néhány csodálatos elszabadulási lehetőséget az unalmas hétköznapokból. Ugyancsak érdekesnek találja, hogy egyre fokozottabb szerepet vállaljon az offline vagy online publikálás világában, míg más Nyilasok szerencsével járnak jogi kérdésekre vonatkozóan. Megint mások úgy dönthetnek, hogy beiratkoznak vagy visszatérnek az egyetemre, mivel a felsőfokú tanulmányaik segítségével részben kielégíthetik kutatási vágyukat.

Július 24.-én élete legromantikusabb nyaralásában lehet része, ( és ha később kell indulnia, tartsa észben, hogy a szálloda és a törzsutas program személyzete hihetetlenül szívesen segít Önnek a csodálatos kirándulás megszervezésében, amennyiben ma foglalja le azt. ) A partnere váratlanul meglepi Önt egy nyaralás lefoglalásával, augusztus 18.-án, illetve szeptember 25.-én, míg mások úgy döntenek, hogy vegas-i stílusban kötik be párjuk fejét. 2014 december 8.-a és december 31.-e között, míg a Jupiter retrográd lesz, előfordulhat, hogy le kell mondania vagy el kell halasztania egy hosszútávú utazását, és természetesen, ez az időszak nem igazán ideális jogi problémái folytatására sem. 2015 februárja azonban már indulásra készen találja Önt!

2012 október 6.-án, a Szaturnusz belépett a titkok tizenkettedik Nap-házába, ahol 2014 december 24.-ig marad. Ezt a helyzetet nem lesz könnyű Önnek kezelnie, mivel megtudja, melyek azok a titkok, amelyeknek rejtve kell maradniuk, és melyek azok, amiket meg kell osztani. Nem lenni átlátható, őszinte és tisztességes, rossz következményeket von maga után úgy a közösségek, mint az egyén számára. Hallgatni olyan ügyekben melyek hatással vannak mások boldogságára, bizalmára és megélhetésére, a megfelelő recept ahhoz, hogy mások bizalmatlanságát elnyerje.

Irónikus módon, egy olyan csillagjegy szülötteként, amely híres arról, hogy másokat egy szempillantás alatt megért, Ön most nincs tisztában azzal, hogyan válhat önmaga legnagyobb ellenségévé, és mégis sokan kiszúrják szenvedélyét a szex, alkohol, kábítószerek, szerencsejáték, étel, vásárlás vagy pornó iránt. Vagy, amennyiben Ön “ bélyegzetlen “, akkor ismerhet valakit, akinek titkos fogyatékosságai mások életét nyomorulttá teszik. Gyerünk, ki vele, és keressen fel egy pszichológust, hipnoterapeutát, képzett tanácsadót vagy orvost!

Ez egy bizonyos szintű önabszorpciót eredményezhet, de ugyanakkor egy magasfokú önmagába tekintést is, éleslátást, ösztönös megérzést. Mivel a társasági naptára az elmúlt néhány évben valamelyest rendezett volt, nem fog nehezére esni, hogy lecserélje egy még alacsonyabb profilra. Igen, persze, fog kapni meghívásokat különböző eseményekre, és lesznek még barátai, de még ha részt is vesz ezeken az eseményeken, mégis kissé magányosnak fogja érezni magát.. Úgy érezheti, hogy korábban jön az éjszaka, mint máskor. Most nagyon fontos lesz, hogy gondoskodjon egészségéről. Elgondolkodik a meghozott döntésein, és most szükségesnek érzi meghallgatni az idősebbek és tapasztaltabbak tanácsait. Úgy tűnik, hogy van egy elrejtett botrány, vagy egy korábbi ellenszenv, amit végre sikerül elengednie és megbocsátania. Más Nyilasok nyilvánosságra hozhatnak egy apró titkot, amelyet egy jó ideje magukban hordoznak: egy régóta várt terhességet például, míg mások bizalmas terveket szőhetnek egy lakásvásárlással kapcsolatban.

Más esetekben lehetséges, hogy az utóbbi két évet - és valószínüleg, ez folytatódik 2014-ben is – egy olyan projekt kidolgozásával töltötte, amely még nem áll készen arra, hogy napvilágra kerüljön ( vagy attól tart, hogy versenytársai ellopják ötleteit ). A Szaturnusz jelenlegi helyzetében nem ad sok energiát, így szüksége lesz a pihenésre és kikapcsolódásra, mivel fennáll a kiégés veszélye. Még mindig nincs meggyőződve? A Szaturnusz uralja az öregedés folyamatát, valamint az aggodalmat és a depressziót, így ha nem teszi le a válláról a teher egy részét, ( újabb ) ősz hajszálakat növeszthet és ráncok jelenhetnek meg arcán!

Amikor a Szaturnusz visszavonulóban lesz 2014 március 2.-a és július 20.-a között, előreláthatatlan tényezők kényszeríthetik arra, hogy vegyen egy kis szünetet vagy elgondolkodjon saját útján. Stresszes lehet a világ összes gondját vállain hordozni! Amennyiben lehetséges, változtasson rajta, jelentkezzen be egy csendes pihenőhelyre, ahol jól étkezhet, pihenhet és élvezheti a masszázs nyújtotta lazítást.