Kos - éves horoszkóp 2014

Kos hónapos horoszkóp 2014 20142014-ben igazán kellemes pillanatokat él át kedvesével, élvezi a legközelebbi és az Ön számára legkedvesebb emberekkel eltöltött időt, miközben Jupiter átvonul az otthon és család negyedik Nap-házán, és végre (!) képes lesz beszélni bizonyos, hosszú ideje fennálló problémákról, melyek Önnek és más családtagjainak némi fájdalmat okozhattak, megoldja és megbocsátja ezeket. Van némi méltányosság az otthonában? Most különös érdeklődést mutat az újságok oldalain megjelenő ingatlan hirdetések iránt, és azon kapja magát, hogy a lakás és kert díszítő magazinokból nyer ihletet. Csodálatos napokra számíthat, amikor áthidalhatja a családban létező szakadékokat, magasabb áron adhatja el házát, találhat egy szép, új házat vagy lakást, könnyen megkaphatja az önkormányzat jóváhagyását, engedélyét otthona felújítására és fejlesztési munkálatokra, felfedezheti a legpompásabb antik tárgyakat és háztartási cikkeket, és nagyon közel illetve kapcsolatba kerülhet szüleivel, főként március 14.-e, május 14.-e és 23.-a körül.

Július 16-án, a Jupiter belépik az Oroszlán jegyébe, az Ön ötödik szerelmi és kreativítási Nap-házában. Ez egy csodálatos időszak arra, hogy kiélvezzen minden lehetőséget, amit az Élet kínál, és hogy részt vegyen az összes érdekes fesztiválon, kiállításon, galériákba látogasson, előadásokra, illetve kihasználja a szabadnapjait arra, amit a szórakoztató oldalak bemutatnak. Ugyancsak remek kilátások vannak egy vidám, romantikus személlyel való találkozásra, próbálkozzon bátran a randizással, illetve megfelelő az alkalom arra is, hogy növelje az örömet és az intimítást párkapcsolatában, vagy hogy gyermekeivel töltse szabadidejét. Amennyiben gyereket szeretne, most sokkal nagyobb eséllyel eshet teherbe, mint máskor – ezért vigyázzon! Szeptember 25.-én egy véletlen megjegyzés vagy egy furcsa bejegyzés egy blogon, weboldalon, vagy magazinban, megragadhatja figyelmét és bemutathat Önnek egy új, üdítő lehetőséget, melynek együtt örülhet szerelmével és / vagy a gyermekével. Amíg a Jupiter visszavonulóban van, 2014 december 8.-a és 31.-e között, gyermekeivel kapcsolatos terveiben némi késedelemre számíthat, míg romantikus helyzetére vonatkozóan egy kisebb visszaesés, vagy a dolgok átértékelése várható.

2012 október 6.-án, a Szaturnusz belépett a megosztott erőforrások nyolcadik Nap-házába, és 2014 december 24.-ig ott is marad. Ezáltal, Ön fokozott figyelmet kezdett szentelni eladósodási szintjének, - ez a tökéletes alkalom, hogy szétvagdalja hitelkártyáit és hogy csökkentse hitelei határértékeit, valamint, hogy egy kedvezőbb jelzálog után nézzen. Most ugyancsak alaposan átvizsgálja, hogy kivel tudja biztonságosan növelni vagyonát. Az adók befizetése nagy teher lehet, és amennyiben eddig kitért az Önre eső összeg, határidőn belüli befizetése elől, az adószedő bosszúsan követi majd. Május 21.-én, a Neptunusz egy csodálatos hármast alkot, amely azt sugallja, hogy egy bennfentes tanácsa az Ön és partnere ( vagy más felek ) segítségére lehet, abban, hogy növelje tőketartalékait, forrásait, míg néhány Kos örömmel szerez tudomást arról, hogy egy végrendelet kedvezményezettje. Sokuk számára egy ajándék – osztalékra van kilátás, vagy visszaigazolást kapnak egy új fizetésemelésről és / vagy a juttatásokról. Amennyiben saját vállalkozást vezetnek, küldjék el ajánlataikat, javaslataikat e-mailben egy fontos ügyfélnek. Ők valószínűleg rendszeresen ellenőrzik az e-maileket, és most lehetőség nyílik az ellenzék legyőzésére és hogy megnyerje az üzletet azzal, hogy elérhetőbb.