Halak - éves horoszkóp 2014

Halak hónapos horoszkóp 2014 20142013 június 26.-a óta, Jupiter a szerelem és kreativítás ötödik Nap-házában áll, és alapvetően arra kényszeríti Önt, hogy tegye le a laptopot, Blackberryt és Filofax-ot, hogy valóban élvezhesse az életet. Annak érdekében, hogy a kissé munkamániás Halak igazán vegyék az üzenetet arról, hogy szabadságot kell venniük, 2014 július 16.-ig ebben a házban marad, és pihenésre készteti Önt, valamint arra, hogy örüljön az életnek. Érezze a szerelmet, és tapasztalja meg azt az örömöt, amit a szerelem és boldogság ad. Az egyedülálló Halak most arra hivatottak hogy megtalálják az Igazit az év első felében, és többen a párkapcsolatban élő Halak közül meglepődve – ugyanakkor elragadtatva – fedezik fel, hogy gyermeket várnak. A házasságban élő Halak szeretettel gondolnak vissza erre az időszakra, mint egy olyanra, amely valóban összekapcsolja őket. Április 18.-án, amikor a Vénusz egy csodálatos összhangba kerül a Jupiterrel, úgy tűnhet, az élete meg van áldva szerelemmel, szórakozással és romantikával, és életét a legcsodálatosabb módon alakítja. Ez az egyik legjobb nap egész évben, hogy kipofozza megjelenését és ruházatát ( hívja a stílustanácsadót, fodrászt, és kozmetikust ), hogy visszanyerje fiatalos szellemét, és ennek során, romantikusan ellenállhatatlannak bizonyulhat! Keresgélje a fantasztikus és szórakoztató randizási lehetőségeket, akárcsak a gyerekeivel a szabadban töltött időt , amire a másus 6.-a és június 8.-a különösen alkalmas.

Aztán, mivel Halak jegyű ember hajlamos bűntudatot érezni, amiért túlságosan sokszor vagy sok időt lógott el, most itt az ideje, hogy visszatérjen a malomkőhöz. Mindazonáltal, mivel a Jupiter az Oroszlán jegyében van, a munka és egészség hatodik Nap-házában, még EZ is szórakoztató lesz! Élvezni fogja, hogy kollégáival lóghat, a találkozást a beszállítókkal, a másokkal, vagy önmagával való versengést, hogy kihozza magából a legjobbat. Lelkesedik, hogy új készségeket fejlesszen ki magában, és búzgón törekszik arra, hogy előmozdítsa teljesítményeit a cégnél. Csábító ajánlatokat kaphat a fejvadászoktól, akik egy jobb szerepre szeretnék Önt bevonzani, szabadúszóként jutalékokat vehetnek át, új munkára szerződhetnek, vagy úgy dönthetnek, hogy saját maguknak fognak ezután dolgozni. Úgyancsak szórakoztatónak találják most, azt, hogy fittek és egészségesek legyenek. Fogjon egy havert vagy vegyen egy kutyát a rendszeres sétákhoz, iratkozzon be egy tornaterembe, próbálja ki a Zumba órákat és, ha nagyon lelkes, akkor akár a katonatábort is. Más Halak a hétvégi túrák nyújtotta örömöket élvezhetik, vagy a kerékpározást, miközben azok, akik a déli féltekén élnek, tökéletes technikát fejleszthetnek ki a tél folyamán a sífutásban. Egy gyógyfürdő, ahol megtanulja, hogy milyen ételeket (nem) szabad fogyasztania, most szintén szórakoztató lehet. Néhányan versenyre kelhetnek egy szerettükkel, hogy leadjanak pár kilót születésnapjukig. Augusztus másodikán rosszul érezheti magát munkahelyi szokásai és / vagy egészségügyi állapota miatt, de használja ki a csodálatos július 24.-ét vagy augusztus 18.-át arra, hogy egy boldog, új kezdetet hozzon létre magának, egyik vagy mindkét területen. Egy különc családtag, elképesztő munkalehetőségeket vázolhat fel július 23.-án. Amíg 2014 december 8.-a és 31.-e között a Jupiter retrográd, türelmesnek kell lennie egy új projekttel, egy új szereppel vagy a cég fejlesztésével kapcsolatban. Az állás, amit keres, valószínüleg nem szabadul fel 2015 februárjáig, és azok, kik diétáznak addig elérhetik a holtpontot. Ne adja fel!

Mivel 2012 október 6.-tól a Szaturnusz a Skorpióban áll, az utazások kilencedik Nap-házában ( ahol 2014 december 24.-ig lesz áthaladóban ) ezért nagy a valószínűsége annak, hogy a hosszú távú utazásokat valamilyen formájú elkötelezettségek, késések vagy leépítések bélyegezték meg, az utóbbi két évben. Amennyiben egyáltalán utazni fog a Szaturnusz befolyása alatt – a Szaturnusz mindenekelőtt az elkötelezettségekről, késésekről és leépítésekről ismert – ezt az utazást azért kell megtennie, hogy átvegyen valamilyen kötelezettséget. Szabadságát most lehetséges, hogy arra kellett használnia, hogy vigyázzon vagy gondoskodjon egy idős rokonról, aki külföldön, vagy a tengeren túl él, vagy hosszú órákig távol kellett dolgoznia barátaitól és a családjától, ki kellett hagynia a szórakoztató rendezvényeket, vagy nem tudott elmenni. Üzleti utak és konferenciák hosszú órákat vehetnek igénybe, miközben minden, amit lát, csak a szálloda falai, vagy ezek a konferenciák olyan időpontra vannak betervezve, hogy kénytelen kihagyni néhány fontos mérföldkövet életében. Mivel a kilencedik ház a jogi ügyeket, a felsőoktatást és a publikálást is irányítja, más Halak számára küzdelmes lehet egy diploma, végzettség vagy a doktori cím megszerzése, boldogtalanok lehetnek egy régóta húzódó jogi kérdés miatt, vagy mert egy ( offline-ban vagy online ) közzétett projekt véghezvitelében késések adódnak.

2014 március 2.-a és július 20.-a között a Szaturnusz visszavonulóban lesz. Próbálja ez előtti, vagy utáni időszakra betervezni egy fontos utazás időpontját, jogi esetet vagy a kiadási határidőt, különben előreláthatóan késésekkel és félrevezető csillagokkal kell szembenéznie.

De 2014 május 24.-én élvezheti a nyugalmat, - akár csak néhány órára otthonától - , amikor a Jupiter a Szaturnusszul összhangba kerül, és lehetősége adódik egy kis pihenésre, szünetre, mely abban is segít, hogy felélessze a lángot párjával. A szálloda vagy a törzsutas program személyzete teljesíti most magasabbszintű kívánságait is. Amennyiben a nyaralás nincs most betervezve, akkor egy hihetetlenül lenyűgöző sikert érhet el jogi ügyekben vagy egy kiadott munkájával kapcsolatban.

2014 november 13.-a lenne a legmegfelelőbb időszak arra, hogy élvezni tudja az elutazást a legbefolyásosabb barátaival, ugyanis most a Vénusz és a Szaturnusz egy csodálatos összhangban van. Az egyedülálló Halak számára itt az alkalom, hogy egy meglehetősen különleges személlyel találkozzanak.