Vízöntő csillagjegy

Az Uránusz a Vízöntő domináns bolygója. Ez a bolygó van hatással a Vízöntő mindennapi cselekedeteire. A jegy eleme a Levegő. A Vizöntő lelki állapotát a Szaturnusz bolygó befolyásolja. Milyen hatással van az Univerzum és a csillagok konstellációi a Vízöntőre? Olvassa el itt.

MaiVizöntő horoszkóp HetiVizöntő horoszkóp

HaviVizöntő horoszkóp

A Vízöntő leginkább az Ikrekkel és a Mérleg jeggyel értik meg egymást. A Bika, Oroszlán és a Skorpió jegy szülötteivel nem igazán jönnek ki. Az összes csillagjegy közül a Vízöntő jegynél van a legjobban kifejlődve az intellektualitás. Ezeknek az embereknek tisztán tudományos gondolkodásuk van. Nem foglalkoznak semmi absztrakt dologgal. Az olyan gondolkodás praktikátlannak tűnik a Vizöntőnek.

A szombat a jegy legjobb napja. Imádja az azalea és a gardénia illatát. Szereti a ólomkék és a szürke színeket. A jegy hozzáillő köve az opál és a fekete gyöngy. A Vizöntő talán a leginteligensebb jegy az összes csillagjegy közül. Végtelenül szomjaznak a tudásra. Tudjon meg többet a Vizöntőről és olvassa el az alábbi cikkeket is.

A Vizöntő jellemzéseHíres Vizöntők