Oroszlán csillagjegy

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, eleme a Tűz. A jegy szerelmi életét és érzelmeit az Uránusz bolygó hatása alakítja. Ha Ön ismer Oroszlán jegyben szülöttet, az első dolog ami eszébe jut vele kapcsolatban biztosan valami nagyszerű, elképesztő dolog. Az Oroszlán oda figyel a minőségre. Csakis a legjobbat, a legdrágábbat akarja. Ha érdekli Önt hogyan befolyásolják a bolygók a jegy szülöttek életét, olvasson tovább a többi horoszkóp között.

MaiOroszlán horoszkóp HetiOroszlán horoszkóp

HaviOroszlán horoszkóp

Az Oroszlán ember domináns és erős egyéniség. Szüksége van arra hogy ragyogjon mint a bolygója, a Nap. Imádja az életet, a szórakozást, a barátai és a családja társaságát. Ha egy Oroszlán társaságában találja magát, biztos hogy megfertőződik a jókedvével és a jószívű természetével. Az Oroszlán nem szereti ha parancsolnak neki.

Az Oroszlán kedvenc színei a sárga, narancssárga és a piros. Lényegében a tűz színeit kedveli. A vasárnap a szerencse napja. A legoptimálisabb partner számára a házasságban a Vizöntő jegy szülötte. Az Oroszlán leginkább a Kossal és a Nyilassal értik meg egymást. A Bikával, Skorpióval és a Vizöntővel már kevésbé. Ha szeretne többet megtudni az Oroszlán jegyről olvassa a következő cikkeket.

Az Oroszlán jellemzéseHíres Oroszlánok