Nyilas csillagjegy

A Nyilas, ugyanúgy mint az Oroszlán eleme a Tűz. Éppen ezért vonzódnak egymáshoz annyira és értik meg egymást olyan jól. A Nyilas uralkodó bolygója a Jupiter. Az intim kapcsolatait a Merkúr befolyásolja. A legtöbb szórakozást a Kos jegy szülötteivel éli át. Milyen hatással lesznek a bolygók a Nyilas jegyre ezen a héten, esetleg a jövő hónapban? Olvassa el itt.

MaiNyilas horoszkóp HetiNyilas horoszkóp

HaviNyilas horoszkóp

A Nyilasok nagyon bőkezű emberek. Szeretik osztogatni a pénzüket, és szeretik magukat is. A pénzügyeit a Szaturnusz bolygó befolyásolja. A Nyilasok kiválóan megértik egymást a Kossal és az Oroszlánnal. Az Ikrekkel, Szüzekkel és Halak jegy szülötteivel nem tudnak kijönni. Ennek ellenére a Nyilas legmegfelelőbb házastársa az Ikrek jegy szülötte lenne.

A Nyilast leginkább az őszinteség és az egyenes beszéd jellemzi. Ezen tulajdonságok alapján ismerheti föl a Nyilas embert. A csütörtök az ő szerencse napjuk. A kedvenc színük a kék. Szükségét érzik a mentális fejlődésnek. Ha többet szeretne megtudni a Nyilas csillagjegyről, olvasson tovább.

A Nyilas jellemzéseHíres Nyilasok