Ikrek csillagjegy

Az Ikrek csillagjegy eleme a Levegő. Az uralkodó bolygó, amelyik ezt a csillagjegyet vezeti az a Merkúr. Az Ikrek szerelmi életét és érzelmeit a Jupiter befolyásolja. Ezen jegy szülöttei erős szükségét érzik a komunikációnak. Mire számíthatnak az Ikrek holnap, jövő héten, esetleg a jövő hónapban, megtalálhatja a következő horoszkópokban.

MaiIkrek horoszkóp HetiIkrek horoszkóp

HaviIkrek horoszkóp

Az Ikrek a közösség és az emberiség számára ugyanazt jelenti, mint a testnek az idegrendszer. Ezek az emberek általában született szóvivők, jó a komunikációs készségük. Képesek bárhol bárkivel és bármiről beszélni. Az Ikrek ember nem ismer jobb szórakozást mint beszélgetést folytatni és közben valamit tanulni. Szeretnek tanulni, de kioktatni is.

Az Ikrek a Mérleggel és a Vizöntővel jön ki a legjobban. Nem igazán kedvelik egymást a Szűz, Nyilas és a Halak jegy szülötteivel. Az Ikrek szeretik a levendula, kála és az orhídea illatát. A szerda a szerencse napjuk. Ezek az emberek általában türelmetlenek és szeretnek manipulálni másokat. Többet az Ikrekről itt olvashat.

Az Ikrek jellemzéseHíres Ikrek