Bika csillagjegy

A Bika eleme a Föld és az uralkodó bolygója pedig a Vénusz. A Bika jegy szülöttek szerelmi élete a Plútó hatására alakul. A Bikák általában produktívak, praktikusak és mindíg véghez viszik a dolgokat. A legtöbb esetben sikeresen. Szeretné tudni milyen napot, hetet, hónapot ígérnek a csillagok a Bika jegy számára? Megtudhatja itt.

MaiBika horoszkóp HetiBika horoszkóp

HaviBika horoszkóp

A Bikára tipikusan jellemző hogy imádja a rutint. Ezek az emberek szeretik a biztosat, és nyugodtak ha tudják, mi fog következni, mi fog történni. Nem szívesen csinálnak hibát, de a spontaneitásuk az, ami hibához vezeti a Bikát. Ha elköveti azt, szinte fizikailag kellemetlen számára. A Kossal ellentétben, a Bika lassú. Gondolkodásban és cselekvésben egyaránt. Szüksége van arra hogy megfelelően átgondoljon mindent, hogy elkerülje akár a legkisebb hibát is.

A Bika leginkább kompatibilis a Szűz és a Bak csillagjegyekkel. Nem igazán értik meg egymást az Oroszlán, Skorpió és a Vízöntő jegyek szülötteivel. A Bika érzékeire kellemesen hat a vanília, mandula és a rózsa illat. A Bikák nem szeretik ha valaki kényszeríti a gyors döntésre és a változásokért sem rajonganak. Többet a Bikáról az alábbiakban olvashat.

A Bika jellemzéseHíres Bikák