Bak csillagjegy

A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz. A karrierjét a Vénusz bolygó befolyásolja. Eleme a Föld. A Bak jegy szülöttek erősségei közé tartozik a kötelesség érzetük és a kitűnő szervezés készségük. Hogyan befolyásolták a bolygók a Bak életét? Olvassa el a tegnapi horoszkópot. Ha az érdekli Önt mire számíthatnak a jövőben, olvasson tovább.

MaiBak horoszkóp HetiBak horoszkóp

HaviBak horoszkóp

A Bak leginkább a Bika és a Szűz jegy szülötteivel értik meg egymást. Nehézséget jelent számára kijönni a Kos, Rák és a Mérleg jegyekkel. Mégis ideális életre szóló társra lelhet a Rák jegy szülöttében. A Bakok szeretik ha ők vezethetik a dolgokat, és szeretnek ők dönteni. Sokszor tűnhetnek pesszimistának, de csakis azért, mert ők a dolgok igazi oldalát látják.

A szombat a Bak szerencse napja. A szemük leginkább a fekete és a sötét kék színeket kedvelik. A liliomfa és az erdei fenyő illatait szereti a legjobban. A Baknak fontos, hogy azok az emberek és tárgyak vegyék körül, amik örökké kitartanak. Ez a Bak filozófiája az élettel, szerelemmel és munkával kapcsolatban. Született menedzserek, képesek sikerhez vezetni az embereket. Mi a Bak jegy tipikus jellemvonásai? Olvassa el lent.

A Bak jellemzéseHíres Bakok